mandag 14. januar 2013

Splitter ny forskning!

Vg melder idag at ny forskning viser til en sammenheng mellom hurtigmat og astma/eksem.
Dette finner vi i Medium Falbedus _meget_ interessant og overraskende. Vi er tilfeldigvis eksperter på tolkning av forskning og tolkning av forskningstolkning. I tillegg hanskes vi godt med den vitenskapelige metode. Derfor har vi gjennomført et dypere dykk i materialet som fremstilles. I flere år har vi drevet omfattende forskning etter en vitenskapelig formel på dette presise temaet; hurtigmat, bi-effekter og deg. Vi er glade for å kunne presentere resultatene vår her på bloggen idag.


Omfattende forskning viser:

  • 16/20 bileiere som spiste hurtigmat fikk addert slitasje på vinterdekka sine, kontra de som kun spiste salat (og knapt det). Viktig å merke seg: De som spiste Weetabix hadde ikke bil, men de som bare spiste Brix fikk redusert lesehastighet. Det mest overraskende er kanskje, at de som kun spiste Stix'n'Brix super cereal fikk stive hofteleddsbøyere og komplisert ganglag.

  • 9/10 alpinister som spiste hurtigmat fikk ikke på seg hjelmen etter endt undersøkelse, i tillegg til en redusert rehabilitering ved overtråkk i utmark og innmark. Forskning uten empiriske data antyder også at så mye som 2/12 overtråkk skjer i hjemmet. For enkelhets skyld ser vi bort ifra dette.

  • Ekstreme mengder hurtigmat fører til nedsatt selvbilde men forhøyet levestandard hvis selvbildet vedlikeholdes. 

  • 2/3 hurtigmat er faktisk ikke hurtig. Vi tror dette kommer av en mulig lang serveringstid.

  • 5/6 som spiser hurtigmat har hastverk, og påstår selv at det ikke er lastverk. Dette medfører at 10/12 som spiser hurtigmat ikke er til å stole på. 

  • 1/50 som spiser hurtigmat ukentlig vil også være blant de 3/14 som inntar Weetabix på månedlig basis. De 11/14 som ikke spiser Weetabix månedlig KAN være blant de 2/12 som spiser Stix 1-3 ganger i året. Over halvparten av de som spiser hurtigmat på semiregulær basis, mener at Hafler blir for tørt til frokost.

  • 4/9 personer vet oftere enn ikke at maten de får servert er hurtig. Dette medfører forferdelige lidelser for familie, pårørende og trafikanter. Og turister. Og cruisebåter med noro-utrbrudd. Og større internasjonale flyselskap. 



Capital R & PeeTee

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar